Faura Participa

Proposa
Tornar

Mantindre l'olivera de la Biblioteca quan es reforme l'escola

jcasas jcasas  •  26-11-2019  •    Sense comentaris

Codi de la proposta: FAURA-2019-11-20

L'escola va a ser reformada en els pròxims mesos, i abastarà fins la biblioteca, que passarà a ser part del centre. Esta és una proposta per mantindre l'olivera que allí es troba plantada.

Bona vesprada.

És sabut per tots que l'escola va a ser reformada en els pròxims mesos, i abastarà fins la biblioteca, que passarà a ser part del propi centre. En la placeta en front de la biblioteca fa molts anys que du plantada una olivera, al voltant de la qual molts han passat part de la seua infància, jo entre molts.

Com part de la reforma del centre escolar i de la sèrie d'accions polítiques de l'ajuntament en matèria de respecte mediambiental, propose mantindre-la, per a què forme part de la nova escola i no es reduïsca a un arbre talat més per donar lloc a obres. Com a proposta secundària, suggerisc que es fique una placa amb informació de l'olivera, per a què els xiquets tinguen més a prop la natura i més endinsat el respecte al medi ambient.

Tanque aquest text amb l'aclaració de què encara que l'olivera no figure explícitament a les maquetes i els plànols del nou edifici exposades al públic hui 26 de novembre com motiu del vigèsim aniversari de l'escissió de l'escola conjunta Faura-Benifairó, suposava que l'Ajuntament l'anava a tindre en compte.

Moltes gràcies per la seua atenció.

Està vosté d'acord en mantindre l'olivera que està en front de la Biblioteca després de què es reforme l'escola?

Aquesta proposta no té notificacions.

Necessites iniciar sessió o registrar-te per a comentar.